valgte dokumenter

Modtag direkte via e-mail alle de dokumenter, der er valgt under din browsing.

0
Dine valgte dokumenter
PROFESSIONELLE MILJØSecond life

En indsamling og genbrug løsning på hvert stadie i livscyklussen

Den primære udfordring er at genvinde materiale til genbrug i hvert trin i produktets livscyklus, fra produktion og installation til slutningen af levetiden. Gerflor leverer en indsamlings- og genbrugsløsning til hver kilde.

Gerflor har oprettet 2 forskellige systemer til at imødegå indsamlingsudfordringer:

  • Second Life-programmet til indsamling af afskæringer og" rene "produkter, der er udtjente, såsom limfrie REACH-kompatible emner.
  • PVC Next-programmet, der genoparbejder "snavsede" udtjente produkter såsom limede emner, genstande blandet med andre materialer eller dem, der indeholder komponenter, der ikke er REACH-kompatible.

 

 

SECOND LIFE PROGRAMME


Second life: et innovativt genanvendelsessystem

 

"Gerflor har genanvendt sit produktionsaffald i sine fabrikker i de sidste 50 år. Fra 2011 oprettede Gerflor Second Life-programmet i Frankrig, et gratis program til indsamling af afskæringer og" rene "udtjente produkter, især lim -frie REACH-kompatible emner. Dette program, der kan tilpasses, kan tilpasses til installationsfirmaets størrelse og begrænsninger. Det muliggør også indsamling af konkurrenters PVC-produkter. For 4 år siden slog Gerflor sig sammen med genbrugsleder PAPREC for at oprette et anlæg i Frankrig kaldet Floor to Floor for at genvinde afsætningsafskæringer og "rene" udtjente produkter Genbrugsmaterialer genereret af Floor to Floor sendes direkte til Gerflors produktionssteder, hvor de indgår i nye produkter. Floor to Floor's mål er at genbruge 55.000 t / år fra 2025.

 

 gerflor-environnement-seconde-vie-circuit-DK

 

 

 

PVC NEXT PROGRAMME


 

Materialer indsamles og overføres til AgPR-genbrugscentret i Tyskland, hvor Gerflor er den største aktionær. Der sorteres affaldet og formales derefter til granulater til genbrug i andre industrier. AgPR genvinder op til 2.500 tons om året. 

Oplev PVC NÆSTE program

gerflor-fleche-PVC-next-DK

 

 

 

 

At gå længere i genbrug af PVC-gulve

 

Gerflor er et aktivt medlem af ERFMI, European Institute of Resilient Flooring Manufacturers. ERFMI har lanceret adskillige forskningsprojekter for at udvikle løsninger til genbrug af limede gulve, der ikke overholder REACH:

 

Gerflor er en aktiv bidragyder til Vinyl Plus, programmet, der samler den europæiske PVC-industris frivillige forpligtelser til bæredygtig udvikling.
RecoVynil: Dette netværk forbinder genbrugsmaskiner og PVC-producenter i Europa. Dens mål er at udvikle og certificere genanvendelse af 90.000 tons PVC inden 2025

 

 

 

 

 

 

 

Verdens ledende

Gulvløsninger

Ansvarlig

Genbrugsmaterialer, genbrug af restprodukter, ISO14001

Multi-specialist

Specifikke svar på behovene i de forskellige markedssegmenter

Ekspert teamet

Engageret i at sikre vores kunder succes

Kunde succes

Daglig forpligtelse til at garantere vores kunder absolut kvalitet og konkurrenceevne.