valgte dokumenter

Modtag direkte via e-mail alle de dokumenter, der er valgt under din browsing.

0
Dine valgte dokumenter

 

 INSTALLATIONSLØSNINGER


limfri installation for lavere emissioner og mere fleksibilitet

For at reducere VOC * -emissioner i forbindelse med klæbemidler har vi udviklet innovative produkter, der kan løslægges uden lim. De tre vigtigste fordele ved limfri installation:

  • Ingen VOC'er forbundet med klæbemidler
  • Lettere og hurtigere at installere
  • Lettere at fjerne og genbruge eller genbruge

I rum, hvor lægning med klæbemiddel er nødvendig, anbefaler vi at bruge opløsningsmiddelfri akryllim med lave VOC-emissioner, certificeret EMICODE EC1 and EC1 PLUS..

*Volatile Organic Compounds.

EMICODE EC1 and EC1 PLUS

En forskæring eller Kap service for at reducere afskæringer

 

Gerflor tilbyder sine kunder en forskæringstjeneste inden forsendelse samt fremstilling af brugerdefinerede længder. Dette gælder for eksempel Sport-produkter i Taraflex-serien. Produkter, der leveres i ruller og distribueres af store gør-det-selv-butikker og interiørdesignspecialister, kan også skæres i vores fabrikker til de dimensioner, som slutkunder ønsker.

Bæredygtige og pålidelige løsninger, valideret af cstb tekniske godkendelser

Alle innovative løsninger, der markedsføres af Gerflor i Frankrig, er underlagt en teknisk godkendelse (AT) eller en eksperimentel teknisk vurdering (ATEx) udstedt af Scientific and Technical Center for Building (CSTB). Den tekniske godkendelse eller ATEx certificerer robustheden og holdbarheden af de produkter eller lægningsteknikker, der tilbydes af Gerflor. I modsætning hertil udgør produkter og lægningsløsninger uden CSTB teknisk godkendelse eller ATEx en højere risiko for tvister, som oftest resulterer i fjernelse og skrotning af første gulvbelægning og lægning af en ny. 

Lær mere om CSTB

 

 VELVÆRE OG HYGIENE


Forbedring af indeklimaet

Et svar på vores skiftende livsstil

Mange af os har en tendens til at bruge 90% af vores tid indendørs, i hjem, sportshaller, kontorer, offentlige bygninger osv. Da de fleste byggematerialer udsender flygtige organiske forbindelser (VOC), er indeklimaet blevet et stort sundhedsproblem.

Vi har reduceret VOC-emissioner ned til niveauer op til 100 gange lavere end krævet af standarder. Vores produkter udsender ikke formaldehyd.

Certificeringer

Alle Gerflor-produkter er certificerede A +, det mest højtydende emissionsniveau for byggeprodukter. Gerflor-produkter er også Floorscore-certificerede. De fleste af vores produkter udsender mindre end 10 μg / m3 efter 28 dage. Eksempler inkluderer Creation, Premium, Taralay Impression , Mipolam og DLW Linoleum.

Gerflor Environnement Usage Certif En

 

 

Forbedring af lydisolering 

Gerflor-gulve reducerer støj med op til -20 decibel Støj anerkendes i stigende grad som en trussel mod folks livskvalitet og komfort, især inden for boliger, gæstfrihed, sundhed og uddannelse. Vores løsning er, at næsten alle Gerflor-serier tilbyder akustiske produktversioner, der indeholder skum- eller korkunderlag for at reducere:

Gerflor har også udviklet et specifikt sortiment af akustiske underlag til vinylfliser og planker.

 

Kork for sine akustiske egenskaber

Kork er et 100% naturligt og hurtigt fornyeligt materiale. Gerflor er en af de få producenter, der bruger kork til at hjælpe med lydisolering af gulvbelægningerne, såsom Saga2.

 

Gulvbelægning designet til at holde

slid efter trafik er den første trussel mod gulvbelægning. Gerflors sortiment inkluderer produkter, der er egnede til både tung fodtrafik (rum i offentlige bygninger, butikker osv.) Og regelmæssig maskintrafik (gaffeltrucks på lager). Vores gulvprodukter er også designet til at modstå kilder til skader i deres miljø: piercing, ridser, kemikalier, temperatursvingninger, fugtighed osv. Vi er den eneste producent, der tilbyder produkter med et 100% rent homogent slidlag, der er særligt velegnet til at modstå tung anvendelse: Premium, Taralay Millenium, GTI, tiltrækning.

 

 

Mere visuel komfort for mindre energi

Lysere gulve fører til lavere energiforbrug


Spørgsmålet om lysreflektion som kilde til potentielle energibesparelser er centralt i nye miljøregler og -programmer, herunder HQE-tilgang, E + C-mærke, RE 2020 og mere.

Lysreflektionsværdien (LRV) er den mængde lysenergi, der reflekteres i forhold til den absorberede. Et bleg gulv reflekterer mere lys og hjælper med at forsinke behovet for at tænde kunstigt lys: Det anslås, at en bleg farve kan reducere energiforbruget forbundet med belysning med 60% sammenlignet med en mørk farve.

Gerflor tilbyder en bred vifte af farver med lysreflektionsværdier fra 6% til 86%, hvilket gør det muligt for arkitekter at vælge det mest egnede gulv til lysforholdene i hvert projekt.

 

Reduktion af risko for ulykker

 

Placeringen af farver med meget kontrasterende LRV-klassifikationer kan bruges til at forbedre trafikflowet, tydeligt signalere forhindringer og reducere ulykkesrisici, især for mennesker med nedsat syn.

Derfor tilbyder alle vores gulveområder, vægbeskyttelse og overflader omfattende farveområder med LRV-variationer, der overstiger 70%.

Taralay Digital Printing-serien tillader arkitekter at tilpasse farver, så de passer til LRV-kravene til deres projekt.

Oplev MyTaralay Digital Printing

 

 

Hygiejne inkluderer også rene gulve og vægge

Som verdensledende inden for gulvbelægning til hospitaler og medicinske / velfærdsmiljøer tilbyder Gerflor et omfattende tilbud til forbedret gulv- og væghygiejne og reduceret infektionsrisiko.

 

Antibakteriel virkning

 
Alle vores linoleum gulvbelægninger har naturlige antibakterielle egenskaber på grund af linolie og fyrresin, der anvendes til deres fremstilling. Ud over de naturlige egenskaber har Gerflor R&D udviklet en revolutionerende overfladebehandling NeocareTM, en ny beskyttelsesmiddelfri overfladebeskyttelse. Ekstremt slidstærk på grund af tredobbelt, laser UV-tværbinding. Resultatet af Gerflors F & U-ekspertise, der giver DLW's nye samling fremragende tekniske funktioner til en sund og holdbar brug med let rengøring og vedligeholdelse. Overholdelse af gulvrengøringsprotokollerne gør det muligt at bevare den antibakterielle virkning over tid. SPM-gelændere er udstyret med antibakterielle tætninger for at forhindre forurening.

Vandtæthed

Til brusere tilbyder Gerflor et komplet 100% vandtæt gulv + væg + tilbehørssystem valideret af en CSTB teknisk godkendelse. En vandtæt svejsning mellem sektionerne: Gerflor gulv- og vægbeklædning er varmesvejset for absolut hygiejne og vandtæthed. Coving: coving gør det lettere at rengøre i hjørner og på gulv- / vægfuger, samtidig med at der sikres fremragende vandtæthed.

Indgangsmåtter

Vores ROMUS indgangsmåtter er vigtige bidragydere til hygiejnepræstationer i bygninger. De hjælper med at forhindre tilsmudsning af gulve og for tidligt slid, samtidig med at rengøringsomkostningerne reduceres.

 

 

 Rengøring


Lettere og ekstremt reducerede rengøringer.

Over et gulvbelægnings hele livscyklus udgør rengøring alene 25% af produktets miljøpåvirkning. Rengøring kræver et stort forbrug af vand, energi og rengøringsprodukter.

Takket være introduktionen af revolutionerende overfladebelægninger på Gerflor-serier, såsom EvercareTM og Protecsol®2, er miljøpåvirkningen af rengøring blevet halveret over de sidste 10 år. Ikke kun det, men vores forskellige overfladebehandlinger giver endnu større beskyttelse af gulvbelægninger. De eliminerer behovet for dyre poleringsbehandlinger gennem hele produktets levetid.

De tilbyder bedre modstandsdygtighed over for pletter, gør rengøringen lettere og hjælper med at spare på vand og rengøringsmiddel.

 

 

 

 

Verdens ledende

Gulvløsninger

Ansvarlig

Genbrugsmaterialer, genbrug af restprodukter, ISO14001

Multi-specialist

Specifikke svar på behovene i de forskellige markedssegmenter

Ekspert teamet

Engageret i at sikre vores kunder succes

Kunde succes

Daglig forpligtelse til at garantere vores kunder absolut kvalitet og konkurrenceevne.