valgte dokumenter

Modtag direkte via e-mail alle de dokumenter, der er valgt under din browsing.

0
Dine valgte dokumenter
PROFESSIONELLE Anti viral surfaces - Gerflor-løsninger mod coronavirus

Anti-virale overflader: 99,7% af den humane coronavirus elimineres efter 2 timer!


Inficerede personer hoster eller nyser og producerer dråber, der sprøjtes på deres omgivelser og på forskellige overflader. De første opmærksomhedspunkter er overflader med høj berøring som gelændere eller vægoverflader.

Der er en anden overflade, vi er nødt til at være opmærksomme på ...: gulvet! Når inficerede personer hoster eller nyser, lander nogle dråber på gulvet.

Smitterisiko øges især når:

Vi TAGER VORES Sko af
Brug AF HÅNDTASKER VI HAR placeret PÅ GULVET
ANVENDELSE AF kørestole

 

Da overflader giver risiko for krydskontaminering, arbejdede Gerflor i samarbejde med Virhealth, et uafhængigt laboratorium, ekspert i virologi. Det viser sig, at viraernes holdbarhed på overflader kan variere fra et par timer til et par dage afhængigt af materialetypen.

Gerflor overflader er testet i henhold til ISO 21702-standard med meget positive resultater.

Gulve: antallet af virus er reduceret med 99,7%

Gerflor-gulve behandlet med Evercare® eller Protecsol® 2 har antiviral aktivitet mod menneskelig Coronavira: De reducerer antallet af virus med 99,7% efter 2 timer.

Gelænder: antallet af virus reduceret med 99,9%

SPM Lineatouch gelændere har antiviral aktivitet mod menneskelig Coronavira: De reducerer antallet af virus med 99,9% efter 2 timer

 

ISO 21702 er en norm til test af antiviral aktivitet på plastik og andre ikke-porøse overflader. Den definerer en standard testprotokol med 90% fugtighed, 20 ° temperatur, efter 24h. Tests udført af et tredjeparts laboratorium (Virhealth) i henhold til ISO21702-standard.

 

Udvikling af procentdelen af ​​infektiøs virus på overfladen

Gerflor gulve med Evercare overfladebehandling

SPM Linea'Touch gelændere

 

 

Gerflor - hygiejne specialisten

Gerflor er førende leverandør af gulv- og vægoverflader til sundheds- og/eller renrums faciliteter og har altid samarbejdet med kliniskrenheds- og hygiejnespecialister. Fra coronavirus-pandemien start, kontaktede vi straks virologer for at analysere coronavirus-adfærd på forskellige overflader og prøver at forstå, hvordan coronavirus spreder sig.

 

Find ud af mere om vores antivirale overflader: gulvbelægning og gelændere

 

Vi står til rådighed, for at hjælpe dig, med at vælge den bedste løsning til dit projekt.