valgte dokumenter

Modtag direkte via e-mail alle de dokumenter, der er valgt under din browsing.

0
Dine valgte dokumenter
PROFESSIONELLE TjenesterNyhederGerflor Linoleum bidrager til trygge og behagelige omgivelser på Campus Horsens
01.02.2022

Gerflor Linoleum bidrager til trygge og behagelige omgivelser på Campus Horsens

Campus Horsens 08

Med fokus på holdbarhed og bæredygtighed har C.F Møller tegnet et komplet byggeri bestående af et 16 etager slankt tårn og tre atriumbygninger, som er forenet igennem et centralt fælles atriumrum. Komplekset forener læring, erhverv og byliv under navnet Campus Horsens.

Byggeriets indre fremstår organisk og afrundet for at understøtte et levende og omfavnende miljø. Bygningerne er designet, så de understøtter aktivitetspræget læring og vidensdeling på de nedre etager - samt ro og fordybelse på de øvre etager.

Gerflor Linoleum, understøtter det organiske i byggeriet med en mat og naturlig overflade, og med den nye teknologiske overflade Neocare, vil Campus Horsens have et smukt og driftsvenligt underlag
i mange år frem.

Bæredygtighed og miljømål
Gerflor Linoleumskollektion er fremstillet af 98 % naturlige råvarer, der sætter nye standarder med hensyn til design og overfladefinish. Gerflor Linoleum fås i 159 farver og designs, der bidrager til stoflighed og kreativitet i alle projekter; små som store.

Gerflor Linoleum er CO2 neutral, Svanemærket og “Cradle to Cradle” certificeret, og dermed det rigtig valg når produktion, anvendelse, genanvendelse og transport skal indtænkes i bæredygtige rammer.

Download projekt pdf >>

 

PROJEKT FAKTA
Produkt:  Linoleum Marmorette 16.000 kvm
Arkitekt:  C.F. Møller Architects
Bygherre:  CASA A7S
Ingeniør:   Rambøll
Omfang:   35.000 m²
Udførelse: 2017-2021
Gulvlægger:  A10