Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-linoleum-by-gerflor

Linoleum fra Gerflor

Naturen er vores største inspirationskilde og derfor tilbyder vi med DLW-linoleumskollektionen 159 forskellige naturinspirerede farver, der kan fremme arkitekters kreativitet, samtidig med at miljøet respekteres.

Produkt

Det historiske linoleums brand

Materialet blev skabt i 1863 af Sir Frederick Walton og DLW linoleum blev integreret i Gerflor Group i 2018. Det revolutionerende gulv, der er fremstillet på den tyske fabrik Delmenhorst siden 1882, har forført de største arkitekter.

Gabriel Von Seidl i 1913
Mies van der Rohe og Gropius i 1928
Corbusier i 1958
Jean Nouvel i 1992
Herzog og Demeuron i 2008

– DLW-linoleum spænder over både epoker og stilarter!

gerflor-usine-DLW

Gerflor-linoleum: Et produkt som virkelig leverer

DLW linoleum er blevet fremstillet i Tyskland siden 1882 og har været brugt af de største arkitekter i over et århundrede.

Og det er ikke så mærkeligt – et produkt, der både er anvendeligt og naturligt og fås i et bredt udvalg af designs og farver, kan tilpasses de mest krævende projekter.

Læs mere
gerflor-product-image-linoleum.jpg

DLW linoleum, naturligt bæredygtigt

Linoleum består af 98% naturligt, biologisk eller mineralsk materiale, og er den mest miljøvenlige af vores gulvbelægninger.
100 % genanvendeligt og delvist fremstillet af genbrugsmateriale, hvorved linoleum passer perfekt ind i en cirkulær økonomi.

Linoleum og miljøet
sustainable-lino.jpg

Neocare: vores revolutionerende overfladebehandling

Neocare overfladebeskytter, der er udviklet eksklusivt til DLW linoleum, har exceptionelle tekniske egenskaber, samtidig med at den er miljøvenlig og fri for opløsningsmidler.

Læs mere om Neocare overfladebehandling
gerflor-neocare-bloc-3-lino
Gerflor ved din side

Har du spørgsmål? Har du brug for rådgivning inden et projekt?

 

Kontakt os
service

Gerflor Group

I over 80 år har GERFLOR Group designet, fremstillet og markedsført innovative, dekorative og miljømæssigt ansvarlige linoleums- og vinylløsninger til vægge og gulve til professionelle og private.

Et produktsortiment, der opfylder alle specifikke krav til hvert marked og segment: private hjem, sundhedspleje, uddannelse, sport, detailhandel, industri, kontorer, hoteller og restauranter og transport.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.