Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-healthcare

Sundhedssektoren: Gerflor gulvbelægning til hospitaler

I over 70 år har Gerflor forsynet sundhedssektoren med gulvløsninger, vægbeskyttelse, gelændere, vinkelbeslag, dørbeskyttelse og meget mere.

Hvad gør vores produktsortiment så specielt? Produktsortimenter, der passer perfekt til sundhedspersonalets krav. De letter bevægelse og vedligeholdelse, mens de samtidig forbedrer patientens velvære og sikkerhed.

Forenkler sundhedspersonalets hverdag

Vi er opmærksomme på de krav og strenge begrænsninger, der gælder for sundhedspersonale, og tilbyder dem derfor produkter, der er skræddersyet til de udfordringer, de møder på jobbet:

  • Forenkler bevægelse fra A til B: lettere bevægelse med rollatorer, barnevogne og klapvogne
  • Hygiejnisk og nem at vedligeholde: pletbestandig og let at vedligeholde gulv- og vægbeskyttelse, perfekt vandtætning mellem overflader, fremragende antibakterielle og antivirale egenskaber
  • Holdbar: holdbare gulvbelægninger, der tåler tung trafik og tunge belastninger
gerflor-segment-healthcare-bloc-1.jpg

Kombinerer sikkerhed og trivsel

Vores ekspertise inden for sundhedssektoren gør det muligt at finde produkter, der øger sikkerheden og komforten for alle patienter:

  • Akustisk komfort: gulvbelægning, der reducerer luftbåren støj i rummet og trinlyd fra etagen ovenover
  • Lokalets behov: et bredt udvalg af designs og farver til væg- og gulvbelægninger, kollektioner der passer til personer med demens, mulighed for at skabe eller tilpasse din gulvbelægning takket være en skræddersyet designservice.
  • Sikkerhed: intelligent gulvbelægning der forebygger risici, skridsikre gulve, gelændere, kontrastmarkeringer, taktile fliser, osv.
gerflor-segment-healthcare-bloc-2

Vil du læse mere om vores produkter til sundhedssektoren

Download vores brochure

Download
gerflor-guide-healthcare-solutions-vignette.jpg
Gerflor ved din side

Har du spørgsmål? Har du brug for rådgivning inden et projekt?

 

Kontakt os
service

Gerflor Group

I over 80 år har GERFLOR Group designet, fremstillet og markedsført innovative, dekorative og miljømæssigt ansvarlige linoleums- og vinylløsninger til vægge og gulve til professionelle og private.

Et produktsortiment, der opfylder alle specifikke krav til hvert marked og segment: private hjem, sundhedspleje, uddannelse, sport, detailhandel, industri, kontorer, hoteller og restauranter og transport.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.