Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
51743702113_49dbc2e0d1_k_1.jpg

"Move on Gerflor"

Gerflor er specialist og verdensledende inden for elastiske gulvbelægninger. Koncernen designer, fremstiller og markedsfører innovative, dekorative og miljøansvarlige produkter til gulve og vægge. Gerflor er pt. til stede i over 100 lande, og dermed fortsætter Gerflors verdensomspændende vækst.

Corporate

Udbyder af miljøansvarlige produkter

Gennem ISO14001-certificering på alle Gerflor produktionssteder, stræber vi efter at være fejlfri med hensyn til miljøkvaliteten af sine produkter. Gerflor har ikke kun udviklet brugen af genbrugsmaterialer i alle sine produktlinjer, men den har også udviklet en ny serie af løstliggende gulve, som minimerer brugen af lim og gør genvinding og genanvendelse af udtjente produkter meget nemmere. Da vores produkter er nemme at vedligeholde, bidrager de til miljøcertificeringen af vores kunders projekter.

gerflor-chutes-recyclage.jpg

Et engageret team

Vores vigtigste ressource er de mennesker, vi arbejder med. Deres engagement og entusiasme over for kunderne er vores største aktiv.

Gerflors medarbejdere yder et vigtigt bidrag til, hvordan forbrugerne oplever Gerflors brand. De er drevet af veletablerede kerneværdier, der bidrager til en iværksætterånd, og de er imødekommende, respektfulde og samarbejdsvillige.

rs35990_reunion-2.jpg

Vi brænder for vores kunders succes

Vores brand er vores løfte. Det vokser konstant gennem positive erfaringer med kunder og medarbejdere verden over. Vi bekræfter dette løfte hver dag om at forudse og imødekomme de specifikke krav fra kunder, industrien, installatører og distributører, uanset hvor de måtte være. Det motiverer os også til at levere fremragende kvalitet og at være konkurrencedygtige, så vores kunder kan få succes med deres projekter.

rs74294_white_lead_shadow_grey.jpg
Gerflor ved din side

Har du spørgsmål? Har du brug for rådgivning inden et projekt?

 

Kontakt os
service

Gerflor Group

I over 80 år har GERFLOR Group designet, fremstillet og markedsført innovative, dekorative og miljømæssigt ansvarlige linoleums- og vinylløsninger til vægge og gulve til professionelle og private.

Et produktsortiment, der opfylder alle specifikke krav til hvert marked og segment: private hjem, sundhedspleje, uddannelse, sport, detailhandel, industri, kontorer, hoteller og restauranter og transport.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.