valgte dokumenter

Modtag direkte via e-mail alle de dokumenter, der er valgt under din browsing.

0
Dine valgte dokumenter
PROFESSIONELLE Om Gerflor

"BEVÆG DIG PÅ GERFLOR"

MARKEDSFØRENDE INDEN FOR HOLDBAR GULVBELÆGNING

Gerflors er specialist og en af verdens førende virksomheder inden for holdbar gulvbelægning. Koncernen skaber, fremstiller og markedsfører innovative, gennemudviklede og miljøansvarlige gulvbelægninger og tilhørende finishløsninger. Som førende producent af linoleum og vinyl er Gerflor allerede veletableret i over 100 lande, og virksomheden udvikler løbende sine aktiviteter på nye markeder.

LØSNINGER MED RESPEKT FOR MILJØET

Gerflor er stolt af at være en miljøvenlig gulvbelægningsproducent. Alle Gerflors produktionsanlæg er ISO14001-certificerede. Vi sætter de højeste standarder for os selv, når det kommer til miljøet. Gerflor anvender genbrugte materialer i alle vores produktserier. Vores nye generation af løstliggende produkter reducerer brugen af klæbebånd, og gør det nemmere at fjerne gulvbelægningen, når den skal sendes til genbrug ved endt levetid. Desuden er vores produkter nemme at vedligeholde igennem hele deres levetid og kvalificerer sig til point under mange internationalt anerkendte ordninger for grønt byggeri.

SPECIALIST PÅ FLERE OMRÅDER

Gerflors primære styrke bygger på fire hovedkompetencer :
• Arkitektur
• Indretning
• Sport
• Specifik teknologi
Kombinationen af disse kompetencer gør os unikke og stærke. 

EN ENGAGERET TEAM MED ERFARING

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Deres engagement og begejstring over for vores kunder er vores vigtigste aktiv. Gerflors medarbejdere spiller en essentiel rolle i forhold til, hvordan forbrugerne oplever Gerflors brand. De motiveres af veletablerede kerneværdier, som bidrager til at gøre dem opfindsomme, og de er nemme at tale med, respektfulde og har sans for samarbejde. 

EN PASSION FOR KUNDERNES GODE RESULTATER

Vores brand er vores løfte. Det vokser hele tiden igennem positive oplevelser med vores interessenter, især vores kunder og medarbejdere i hele verden. Vi bekræfter dette løfte dagligt for at kunne forudse og opfylde specifikke krav fra brugere, branchen, montører og distributører, uanset hvor de befinder sig. Det motiverer os også til at levere fremragende kvalitet og til at være konkurrencedygtige, så vores kunders projekter kan lykkes.