Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-new-website-header

En ny hjemmeside, der lever op til dine forventninger og behov

Den nye hjemmeside er designet efter dine ønsker.
 

Service
En forbedret navigation

Vores mål er at forenkle navigationen med et moderne, overskueligt design og præsentere vores løsninger for dig på en inspirerende måde.

new-website-1.jpg
Al information er tilgængelig med få klik

At finde det rigtige produkt og de rigtige farver til et projekt, er en af de vigtigste anvendelser af vores hjemmeside. Vi har også gjort alt for at optimere adgangen til produkter og relaterede dokumenter.

Tekniske datablade, installationsvejledninger, certifikater osv. kan du tilføje som favoritter for nemt at finde dem igen.

new-website-2.jpg
Vi hjælper dig med at finde det bedste produkt til dit projekt

Renovering af et hospital, bygning af en skole, optimering af gulve i en butik eller modernisering af et industrianlæg: det er meget forskellige projekter, og hvert anvendelsesområde kræver specifik ekspertise.

Gerflor har stor ekspertise inden for de enkelte anvendelsesområder, og den nye hjemmeside gør det nemmere for dig at se de konkrete løsninger, der findes til hver af dem.

Gerflor forstår dine behov og ved, hvordan man opfylder dem.

new-website-3.jpg
Test vores simulatorværktøj: Interiør Designer

Ved at bruge vores simuleringsværktøj, Interior Designer, kan du se vores produkter i aktion.

Værktøjet er integreret direkte på produktsiderne på den nye hjemmeside, så du altid har mulighed for at visualisere, hvordan slutresultatet kommer til at se ud.

Upload et billede af dit rum eller salgslokaler direkte fra din mobil for at se, hvordan det vil se ud med en ny Gerflor gulvbelægning.

Gerflor hjælper dig med planlægningen.

new-website-4.jpg
Bestil prøver af vores produkter

På alle produktsider kan du nemt bestille gratis prøver.

Prøverne leveres inden for få dage, hvilket giver dig mulighed for at røre og føle på vores produkter for at sikre dig, at slutresultatet virkelig er, hvad du havde til hensigt. Og hvis du har flere spørgsmål, står vores eksperter klar til at svare dig.

Vi hjælper dig med at realisere dine projekter.

new-website-5.jpg
Gerflor ved din side

Har du spørgsmål? Har du brug for rådgivning inden et projekt?

 

Kontakt os
service

Gerflor Group

I over 80 år har GERFLOR Group designet, fremstillet og markedsført innovative, dekorative og miljømæssigt ansvarlige linoleums- og vinylløsninger til vægge og gulve til professionelle og private.

Et produktsortiment, der opfylder alle specifikke krav til hvert marked og segment: private hjem, sundhedspleje, uddannelse, sport, detailhandel, industri, kontorer, hoteller og restauranter og transport.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.