Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gerflor – din partner for perfekt hygiejne

Som eksperter i gulv- og vægbeklædning til sundhedssektoren og renrum hjælper vi dig med at sikre sanitære forhold i dine bygninger.

Vinylgulvbelægninger, der kan modstå aggressive rengøringsmidler, gulvbelægninger med anti-virus egenskaber, gulvmarkeringer for at holde afstand: Vi har løsningen på alle de udfordringer, du møder med hensyn til hygiejne.

Hygiejne

Vores løsninger til desinficering af offentlige bygninger

Som førende leverandør af gulv- og vægbelægninger til sundhedssektoren og renrum tilbyder vi gulve, der opfylder selv de strengeste protokoller for desinfektion...

Læs mere
image-slider-desinfection.jpg

Gulvbelægning med en overfladebehandling, der hæmmer spredning af coronavirus

Som førende leverandør af gulv- og vægbelægninger til sundhedssektoren og renrum hjælper vi dig med at bekæmpe spredningen af ​​Covid-19.

Læs mere
gerflor-coronavirus

Udvalg af markeringer til at holde afstand

Vi tilbyder permanente eller midlertidige gulvmarkeringer, der hjælper brugerne med at holde den korrekte afstand...

Læs mere
gerflor-social-distancing

Gerflor Group

I over 80 år har GERFLOR Group designet, fremstillet og markedsført innovative, dekorative og miljømæssigt ansvarlige linoleums- og vinylløsninger til vægge og gulve til professionelle og private.

Et produktsortiment, der opfylder alle specifikke krav til hvert marked og segment: private hjem, sundhedspleje, uddannelse, sport, detailhandel, industri, kontorer, hoteller og restauranter og transport.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.