Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-img-environnement_2.jpg

We Care / We Act

Vores permanente fokus er at reducere vores produkters miljømæssige fodaftryk i hvert enkelt trin af deres livscyklus. Vores ingeniører følger en struktureret øko-design tilgang og sigter mod maksimal cirkularitet.

Bæredygtighed

CO2-aftryk

Alle Gerflor-produkter gennemgår en detaljeret livscyklusvurdering. tredjeparts verificerede EPD'er er tilgængelige for alle Creation-produkter.
Vores franske LVT-fabrik drives af 100% vedvarende elektricitet og er designet til at reducere energiforbruget takket være en patenteret gravitationsproces.
Gerflor Creation-produkterne produceres på ISO14001- (miljø) og ISO 50001-certificerede fabrikker (energi).

gerflor-sites-production-europe.jpg

Cirkularitet

Vinyl er 100% genanvendeligt. Genbrugte produkter bliver omhyggeligt screenet, inden de omdannes til nye råmaterialer og genbruges til nye gulvbelægninger..

Vi anbefaler limfri løsninger, når det er muligt : de gør genanvendelsen lettere og mere effektiv.

Creation-produkter har et  højt indhold af genanvendt materiale. enbrugsvinyl har et kulstoffodaftryk, der er op til 17 gange lavere end nyproducerede materialer.
Alle vores genbrugsmaterialer er strengt kontrollerede og REACH-kompatible.

gerflor-recyclage-creation_1.jpg

Sundhed og sikkerhed

Fordi millioner af mennesker går på vores gulve hver dag, tager vi vores ansvar meget alvorligt med hensyn til sundhed og sikkerhed.
Vi stiller de højeste krav til hvert enkelt produkt med hensyn til indhold, kvalitet og hygiejne.
Creation er 100% REACH-kompatibelphthalatfri og formaldehydfri. Det giver den bedste indendørs luftkvalitet i sin klasse med TVOC under 10 mikrogram/m3,  hvilket er 100 gange lavere end lovkravene. 

Vores overfladebehandling garanterer optimal hygiejne år efter år.

Gerflor saint-paul-trois-chateaux
2025.jpg

Mere om Creation LVT

Gerflor ved din side

Har du spørgsmål? Har du brug for rådgivning inden et projekt?

 

Kontakt os
service

Gerflor Group

I over 80 år har GERFLOR Group designet, fremstillet og markedsført innovative, dekorative og miljømæssigt ansvarlige linoleums- og vinylløsninger til vægge og gulve til professionelle og private.

Et produktsortiment, der opfylder alle specifikke krav til hvert marked og segment: private hjem, sundhedspleje, uddannelse, sport, detailhandel, industri, kontorer, hoteller og restauranter og transport.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.