Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sub-segment-fitness

Gulve til trænings- og fitnesscentre

Gerflor har et omfattende udvalg af væg- og gulvløsninger til forskellige rum i sportsklubber og fitnesscentre. Hvad gør vores produkter så specielle? De modstår tung trafik, løbebåndsvibrationer og tunge belastninger, hvilket skaber et behageligt miljø for gymmedlemmer.

Et sikkert og behageligt miljø for sportsudøvere

Forskellige aktiviteter, vibrationer fra løbebånd, tunge vægte, tung trafik : Fitnesscentre er underlagt en lang række begrænsninger. Gerflor gulvbelægninger har løsninger til alle de forskellige udfordringer:

  • Omfattende muligheder til alle rum: vægtrum, gruppetræning, omklædningsrum mv.
  • Gulve, der giver et godt sikkerhedsniveau for dem, der træner
  • Holdbare gulve: beskyttelse mod tung trafik, tung belastning og løbebåndsvibrationer
  • Stilfulde produkter: en bred vifte af farver, designs og mulighed for at tilpasse design for at skabe et indbydende miljø
gerflor-sub-segment-fitness-bloc-1

Se vores udvalg af gulve til fitness

Bad - Vores anbefalinger

Omklædning - Vores anbefalinger

Holdsale - Vores anbefalinger

Fælles områder - Vores anbefalinger

Funktionel - Vores anbefalinger

Cardio - Vores anbefalinger

Cross-fit & Styrke - Vores anbefalinger

Gerflor ved din side

Har du spørgsmål? Har du brug for rådgivning inden et projekt?

 

Kontakt os
service

Fitnessgulv

Gerflor leverer fitnessgulve i mange forskellige variationer. Om det er en nyrenoveret gymnastiksal der mangler et lyddæmpende gulv eller en bordtennishal der skal bruge nyt skridsikkert gulv, har vi en løsning. Hos Gerflor finder du otte forskellige fitnessgulv varianter. Derfor er vi stensikre, når vi siger vi har en passende gulvløsning til dit projekt. Et gulv som i den rigtige forstand er et fitnessgulv, er et gulv som Taraflex® Multi-use. Da gulvet er behandlet med D-max+ opnås der en suveræn modstandsdygtighed, hvilket er oplagt som gulv til fitness rum, da man her ofte har mange forskellige typer maskiner. Et andet oplagt fitnessgulv er Taraflex® Surface, som også er et projektgulv der tåler hård belastning.

Et sikkert fitnessgulv

Èn ting der væsentlig at få sagt er, at Taraflex® gulve har en høj sikkerhed. Det er blandt andet derfor man bruger dem til sportslige aktiviteter, hvor man kan risikere at falde, skride eller styrte. Skal man have gulvet med højst mulig sikkerhed, skal man undersøge Taraflex® Performance. Gulvet er et resultat af mere end 60 års erfaring, og har derfor en så høj sikkerhed. Et andet gulv med høj sikkerhed er Taraflex® Comfort, hvilket er et godt valg når det kommer til multisport. Gulvet er unikt idet, det tilhører gruppe P3 og har en støddæmpning på 45%. Et andet fitnessgulv der er perfekt til en sportshal er Taraflex® Evolution, som sikrer høj sikkerhed, komfort og støddæmpning. Det gør gulvet oplagt til fritidsaktiviteter og skoleidræt.

Slidstærke sportsgulve

Søger man et vinylgulv, der kan bruges til indendørs sportsgrene såsom; tennis, badminton og bordtennis - skal man kigge på Taraflex® sportsgulve. Skal man bruge et underlag til tennisbanen, anbefaler vi Taraflex® Tennis. Her opnår man et behageligt og sikkert underlag der har en fremragende slitagemostand. Alt imens at der bibeholdes et jævnt og stabilt tilbagespring for bolden. Søger man derimod et fitnessgulv til bordtennis, bør man se nærmere på Taraflex® Table Tennis. Det er et gulv som både fås i en flytbar og en installeret version. Her er der fokus på den unikke komfort, som spillerne vil kunne mærke. Et helt tredje sportsgulv er Taraflex® Badminton, som lægger exceptionel meget vægt på spillernes komfort og sikkerhed. Dette gulv kan også fås som flytbart underlag. 

 Taraflex® Tennis – Mærk forskellen

Indenfor fitness gulv er der stor debat om hvilke gulve, eller rettere sagt, underlag der er bedst. I tennis ser man typisk de høje, slagstærke spillere vinde deres kampe på hardcore eller kunstgræs underlag. Det er et lynhurtigt og utilgiveligt gulv ift. fald og har ingen støddæmpning. Der er samtidig andre spillere der foretrækker et langsomt underlagt som grus, der sænker spilfarten. Dog er dette underlag også hårdt for musklerne i benene og uden reel støddæmpning. Derudover kræver det enormt meget vedligeholdelse og er dyrt gennem årene. Vi har derfor nøje udvalgt Taraflex Tennis. Dette fitness gulv er opbygget af fem lag, bestående af skum, CXP og protecsol. Dette sikrer den højeste sikkerhed og markedets bedste støddæmpning. Hvis du vil tilbyde dine spillere og klub med et slidstærkt, neutralt hastigt underlag, der sikrer alle spillere for skader, så er dette fitness gulv noget for dig.

Pas på dine atleter med Taraflex® Comfort

Sportsverdenen begynder at fylde mere og mere i vores hverdag og i takt med at vi bliver ældre, vil vi også have muligheden for at spille i mange flere år end før. Det sætter store krav til vores klubber. Danmark er beriget med små klubber med små anlæg og større klubber med Danmarks førende anlæg. Fælles for dem alle er at klubbernes ansvarlige gerne vil beholde deres atleter så længe som muligt. Det sætter krav til klubbens anlæg og de materialer som benyttes. Med Taraflex Comfort vil dine atleter få markedets højeste sikkerhed og bedste støddæmpning. Feedback på dette fitness gulv lyder af højeste karakter, hvorfor at dine atleter også vil takke dig for dette underlag.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.