Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
gerflor-header-sport-events

Gerflor - partner ved de store mesterskaber

Som en mangeårig partner designer Gerflor gulvbelægninger for at opfylde de specifikke krav fra forskellige sportsgrene for at forbedre spillerens præstationer og samtidig garantere et højt sikkerhedsniveau. Uanset om det er de olympiske lege eller internationale konkurrencer, spiller de største navne i sportens verden på vores gulv.

Tilpasset atleternes udfordringer

Takket være arbejdet i vores R&D-afdeling er vi i stand til at designe gulve, der imødekommer udfordringerne ved forskellige sportsaktiviteter. Vores specialiserede gulvbelægninger tilbyder en fremragende ydeevne:

  • Forbedret spilbarhed takket være skræddersyet design og overfladebehandling
  • Et højt niveau af sikkerhed og beskyttelse for alle, der bruger det, med gulve designet til at forhindre risikoen for traumer og skader
  • Vores gulvbelægning har forbedret slidstyrke, der er lige så effektiv efter mange års brug
gerflor-sport-events-bloc1
Gerflor ved din side

Har du spørgsmål? Har du brug for rådgivning inden et projekt?

 

Kontakt os
service

Gerflor Group

I over 80 år har GERFLOR Group designet, fremstillet og markedsført innovative, dekorative og miljømæssigt ansvarlige linoleums- og vinylløsninger til vægge og gulve til professionelle og private.

Et produktsortiment, der opfylder alle specifikke krav til hvert marked og segment: private hjem, sundhedspleje, uddannelse, sport, detailhandel, industri, kontorer, hoteller og restauranter og transport.

This option will filter the result to display only products that are currently available in stock.